18 Kasım 2010 Perşembe

oldu da bitti :)


Olsun mu olmasın mı derken ani bir kararla doğru zaman olduğunu düşündüğümüz sünnetini 10 günlük bayram tatilini de değerlendirip yapmaya karar verdik.. Yine:) ani bir karar olması nedeniyle ev süslemesi, yemek organizsayonu, misafirlerin organizasyonları için ailemize çok teşekkürler:))
Operasyondan önce 5 saat boyunca aç kalması gerekiyor dedi doktorumuz. Nasıl yapacağız, açlığa hiç dayanamaz ki derken sabah 6'da kalkıp, bebeğime önce kahvaltısını yaptırdık, sonra muhallebisini yedirdik, sonra hazır mamasını içti en sona da anne sütüyle cilalandı küçük midemiz.. Ben yine de doydu mu acaba diye tereddüt ederken babası duruma el atıp, yeter artık doymuştur herhalde dedi:) Sabah uykusuna yattığında ben de hemen hazırlanıp kuaföre gittim. Zaten ne zaman kuaför için vakit ayırdım ki, yine acelem var, yine acelem var :)) Eve geldim, babamız da berbere gitti. 10.30'da hastanede olmamız gerekiyor, 11.30'da sünnet olacak adamım. Annanesinin aldığı sünnet kıyafetlerini giydi, 15 dk vaktimiz var, fotografçıya uğramamız gerekiyor. Neyse ki mızmızlık etmeden birkaç güzel poz yakaladık. Bu kargaşada açlığını pek hissetmemiş olacak ki hastane yolunda uyuyakaldı. Babane, dede, anane dede, amca, yenge, babanın arkadaşı amcalar, teyzeler de geldi. Tabi esas teyze yine sürpriz peşindeymiş sonradan anladık:) Odaya aldığımızda herkes Adamı güldürme telaşındaydı.
Kıyafetlerini çıkaralım annesi dedi hemşire, bunu giydireceğiz diyip mavi önlüğü uzattı.
Tavşanlı, ayıcıklı bir önlük olsa olmaz mı yani?! Aşağıya indik, herkes gözünde tuttuğu damla akmasın diye gözlerini bile kırpamazken asansöre bindirdik babasıyla beraber. 1 saatlik bekleme süresinden sonra sünnet olmuş oğlumu odaya getirdiler. Daha uyuyordu yanımıza geldiğinde. Uyandı, beni gördü, durumu anlamaya çalıştı ve ağlamaya başladı. Ama daha yarım saat yemek yememesi gerekiyordu. Evden topladığım bütün oyuncakları, yeni aldıklarımız dahil idare etmeye çalıştık ki pek de başarılı olamadık. Yarım saatin sonunda karnını doyurduk ve huzurlu bir uykuya daldı. Artık hepimiz rahatlamıştık. Yemek yiyebilirdik biz de:) Eve döndüğümüzde daha birkaç saat öncesine kadar sünnet olan kendisi değilmiş gibiydi. Bugün 6. günü ve herşey normale döndü sayılır. Adam seni çok seviyorum(z)!

2 yorum:

  1. Teyzesinin kuzusu, Lâl'in cevizi, eniştesinin dombilisi; seni çook seviyoruz :)

    YanıtlaSil
  2. Ne mutlu ki her zaman yanımızdasınız.. Biz de sizi çok seviyoruz.

    YanıtlaSil